Sisustussuunnittelu Joensuu

Sisustussuunnittelu Joensuu

Sisustussuunnittelun tarkoituksena on luoda asiakkaalle toimiva, tyyliltään ja tunnelmaltaan sopiva tila. Sisustussuunnittelijan apua voi pyytää pienissä sisustuksellisissa pulmissa, vaikkapa vain verhojen valinnassa tai suurissa projekteissa, joissa sisustussuunnittelija toimii työryhmän jäsenenä.

Uudisrakennukset

Rakennusbudjetissa sisustussuunnittelun osuus on summaltaan pieni, mutta sen merkitys kodin toimivuuteen ja tunnelmaan on yleensä todella merkittävä! Uuden kohteen suunnittelussa kannattaa sisustussuunnittelija pyytää mukaan jo alkuvaiheessa, jolloin voidaan yhdessä tarkastella tilojen toimivuutta ja kaavailla kalustesijoittelua. 
Kun rakentaminen on alkanut, jatketaan projektia esim. keittiösuunnittelun, kiinteiden kalusteiden ja pintamateriaalien valinnalla. Lopuksi pohditaan huonekalujen hankinnan tai kunnostuksen tarvetta ja sijoittelua sekä piensisustusta.

Remontit

Remonteilla ja saneerauksilla pyritään yleensä muuttamaan tiloja toimivammaksi ja viihtyisämmäksi. Usein sisustussuunnittelija on mukana jo pohtimassa miten saadaan lisää tilaa, kaadetaanko seiniä valon ja avaruuden saamiseksi, riittääkö vain pintamateriaalien uudistaminen. Tehdäänkö keittiöremontti vai riittääkö pelkkä ovien maalaaminen? Tehdäänkö kellariin kylpylä? Niin haastavia ja mielenkiintoisia kysymyksiä!

Joskus yksittäisen huoneen käyttötarkoitus muuttuu, kun esim. lapsi muuttaa pois kotoa tai olohuoneen tyyliä halutaan muuttaa. Tarvitaanko tapetointia, maalausta ja millä sävyllä, uusia verhoja, kenties sohva? Joskus aivan yksittäinen sisustussuunnittelijan konsultaatiokäynti voi auttaa muutoksen eteenpäin viemisessä.

Jos vanha kesämökki alkaa maistua ja näyttää pelkältä puulta, voidaan tarvita sen ilmeen kirkastamista. On monia niksejä, joilla mökki saadaan näyttämään raikkaammalta ilman suuria remontteja. Joskus taas laajempi suunnitelma on paikallaan, jotta mökki saadaan tämän päivän toiveita vastaavaksi.

Sisustussuunnittelu Joensuu