Stailaus Joensuu

Myytävien kohteiden stailaus

Yksi mielenkiintoinen osa työtäni on myös myytävien asuntojen stailaus. Stailauksella tarkoitetaan kohteen saattamista parempaan myyntikuntoon.

Uuden myytävän kohteen stailaus auttaa ostajaa hahmottamaan asunnon kokoa ja tunnelmaa. Silmäys viihtyisäksi kalustettuun olohuoneeseen luo ostajaehdokkaalle mielikuvan miten kauniin kodin tähän voisi luoda.

Stailaus Joensuu

Jo asutun kodin stailaus myyntikuntoon on haasteellista asukkaalle itselleen. Monesti tulemme sokeiksi omille kodeillemme, emmekä näe helposti, mitä pitäisi muuttaa tai korjata saadaksemme kodista viihtyisämmän oloisen.

Asuntoa pitääkin tarkastella ostajan silmin. Monta kertaa jo perusteellinen siivous auttaa paljon. Perusteellisella siivouksella tarkoitan pesujen lisäksi mm. kaiken henkilökohtaisen pienesineistön poistamista näkyvistä, lehtipinojen pois viemistä, ylimääräisten seinäkoristeiden karsimista ja mahdollisten kaaosnurkkien puhdistamista. Perusteellinen tuuletus sekä kimppu kukkia pöydälle - nämäkin niksit auttavat jo paljon! Jos näiden niksien lisäksi tarvitaan enemmän apua, pyydä konsultointikäynti suunnittelijalta. Voimme yhdessä katsoa, tarvitseeko asunto kenties pientä korjaamista pintoihin, ehkä neutraalia maalaamista, huonekalujen varastoon viemistä tai vaikkapa uusia verhoja tai mattoa. Pienillä investoinneilla voi asunnon myynti helpottua ja jopa hintakin nousta.

Stailaus Joensuu

Joskus stailausta tarvitaan myös juhlatilojen laittamiseen juhlakuntoon. Melko usein monet vuokrattavat juhlatilat ovat ilmeeltään melko riisuttuja ja jopa ankeita. Niiden viihtyisäksi saamiseen juhlien teeman mukaisesti, voi suunnittelija auttaa konkreettisesti ja lisäksi vuokrata tai hankkia tarvittavia tuotteita.